Aktiv Coaching

«Små skritt -
store endringer»

Om Aktiv Coaching

Renate Hægeland heter jeg som står bak Aktiv Coaching. Jeg startet opp med coaching i 2002. Jeg arbeidet før dette i flere år som konsulent, men etter å ha gjennomført de videregående kursene ved CTI (The Coaches Training Institute), tok jeg skrittet fullt ut og satset på coaching som hovedbeskjeftigelse.

Jeg er Handelsøkonom og ferdig utdannet i 1987. Jeg jobbet i Tyskland i et år i en amerikansk bank før jeg returnerte til Oslo.  Jeg jobbet i flere år med eiendom og eiendomsutvikling.  I 1992 flyttet jeg tilbake til Kristiansand og arbeidet i mange år som konsulent innen økonomi og addministrasjon. Jeg var med å starte et rekruttering og lederutviklingsfirma, og det ble inngangen til coachingen for meg. Jeg søkte etter en metode som kunne gi varige endringer i forhold til å utnytte sitt potensiale og sine ressurser. Det fant jeg i den metoden som kalles co-active coaching. Metoden er utviklet ved The Coach Training Institute (ctinordic.no) i USA.

Jeg gjennomførte sertifiseringsprogrammet i 2004. Jeg er også medlem i International Coach Federation (ICF), og er derved forpliktet til å følge dens etiske og faglige regler. Informasjon om ICF og coaching finner du på icfnorge.no.

Kontorlokalene i Kristiansand deler jeg med samarbeidspartner Bedrift- og Personalpsykologi AS.

Ved siden av jobben i Aktiv Coaching er jeg aktiv på flere områder. Jeg har blant annet flere styreverv:

  • Aftenskolen – styreleder
  • Stormberg Group AS – styremedlem
  • Returkraft AS – styremedlem
  • Rasmus Tallaksen AS – styremedlem
  • Salto Idretts- og aktivitetsmedisinske senter – styremedlem

 

Ellers glad i fysisk aktivitet – aller helst på sykkel. 

porn porn